Vieraskynäkirjoituksia ja podcast-vierailuja Pinterest-markkinointiin liittyen

Pinterest-markkinointi

Olen saanut viimeisten vuosien aikana useamman tilaisuuden kertoa Pinterest-vinkkejä pienyrittäjille ja luovan alan yrittäjille.

Tässä artikkelissa kokoan yhteen tekemiäni yhteistyöpostauksia ja linkitän myös muutaman podcast-jakson, jossa olen ollut mukana aiempina vuosina kertomassa omasta taustastani ja Pinterest markkinoinnista.


KIRJOITTAMANI VIERASKYNÄ-ARTIKKELIT PINTERESTISTÄ


Kirjoitan todella mielelläni artikkelija muiden blogeihin. Tässä tulee artikkeleita, joissa olen kertonut Pinterestistä ja antanut Pinterest vinkkejä nimenomaan markkinointiin liittyen.


Taru Salokangas ja Squarespace-vinkit

Taru Salokankaan blogiin kirjoitin artikkelin siitä, miten voit saada Pinterestistä liikennettä nettisivuillesi.


Taru on itse erikoistunut tekemään ihania, värikkäitä Squarespace-sivuja pienyrittäjille sekä opastamaan miten pienyrittäjä voi itse tehdä upeat kotisivut Squarespacella.


Tarulla on myös verkkokurssi, joka on suunnattu jo ihan ammattilaiseksi tähtääville Squarespace-verkkosivujen tekijöille!


Tarun sivuilta löytyy myös muita erittäin hyödyllisiä ja kiinnostavia blogipostauksia. Tässä muutama erityisen hyvä oma suosikkini:

🔥 Miten saat Google Analyticsin Squarespace-sivuille

🔥 Miten teet ankkurilinkin Squarespacessa (aion ottaa tämän ohjeen käyttööni asap!)

🔥 Miten poistat navigaation yhdeltä sivulta Squarespacessa (tämä kannattaa ottaa käyttöön esim. liidimagneettisivuilla ja myyntisivuilla!)




Luovia media

Sain kirjoittaa luovan työn media Luovia-sivustolle artikkelin siitä, miten luova yrittäjä voi hyödyntää Pinterestiä.


Käy lukemassa 5 vinkkiäni, joilla pääset alkuun Pinterestin kanssa. Suosittelen kuuntelemaan myös Luovia podcastin jaksoja, sillä sieltä löytyy vaikka mitä hyvää ja hyödyllistä - nimenomaan luovan alan ihmisille.


Olin myös vuonna 2018 Nanin vieraana Luovia podcastissa, joten vinkkaan myös sen tähän postaukseen. Käy kuuntelemassa miten olen päätynyt Pinterestin pariin (jakso 29). Podcastissa kerron asioita, joita en ole kertonut koskaan missään muutoin!



Yrittäjien asialla Kasvustoori

Olen saanut kertoa Pinterestistä myös kahteen otteeseen Kasvustoori-blogissa.


Lue esittelyni vuodelta 2019: KasvuStoori – Petra Veikkola Photography

Sekä kirjoittamani vieraskynä-artikkeli Pinterestistä: Vieraskynä – 7 keinoa kasvattaa yrityksen näkyvyyttä Pinterestin avulla



PODCAST-VIERAANA PUHUMASSA PINTERESTISTÄ



Olen ollut myös podcasteissa kertomassa omasta taustastani sekä Pinterestistä. Jo aiemmin mainitsemani Luovia-podcastin jakso nauhoitettiin jo vuonna 2018. Tässä ehti olla jo useamman vuoden taukokin ennen seuraavia podcast-nauhoituksia.

Johannes Laineen Kohti unelmia -podcast

Kohti unelmia -podcast on sarjainnostuja ja yritysvalmentaja Johannes Laineen mielenkiintoinen podcast, joka tarjoaa inspiraatiota, työkaluja ja käytännön vinkkejä yrittäjyyteen.

Johanneksen vieraina onkin ollut tosi mielenkiintoisia yrittäjiä. Minäkin sain kutsun Johanneksen podcastiin ja juttelimme siitä, miten Pinterestin avulla voi menestyä.

Luovision suunnittelijoille suunnattu podcast

Tuorein podcast-vierailuni oli Marika Ritala-Mäkisen kutsumana hänen suunnittelijoille suunnattuun podcastiinsa. Marikan kanssa juttelimme siitä kuinka suunnittelija voi hyödyntää Pinterestiä markkinoinnissaan.



SEO-akatemian kiinnostava SEO-Talk podcast YouTubessa

Pääsin juttelemaan Jutta Lehtisen kanssa aiheesta Pinterest ja SEO. Olen itse käynyt Jutan SEO-akatemian, joka on hakukoneoptimoinnin koulutus digiyrittäjille ja digitoimistoille. Koulutus syvensi vielä entisestään taitojani Pinterest-markkinoijana, koska ymmärsin entistä paremmin Pinterestin ja Googlen päätoimintaperiaatteiden samankaltaisuuden hakukoneina.


Petra Veikkola

Bisnesmentorointi ja Pinterest + SEO markkinointi

https://nellaino.com
Previous
Previous

Embrace Your Career Journey: Affirmations for Career Success

Next
Next

Yrittäjän tärkein menestystekijä: itsetuntemus